graffity

Mindfulnesstraining

Voor wie?

De mindfulnesstraining is geschikt voor iedereen die de kwaliteit van zijn/haar leven wil verbeteren, en in het bijzonder wanneer je:

  • minder met gedachten bezig wilt zijn (piekeren)
  • beter wilt leren omgaan met moeilijke emoties en stress
  • meer in contact wilt zijn met je lichaam en je gevoel
  • bewuster wilt leven
  • sneller je energie wilt regenereren

De training

Tijdens de training ontwikkel je de vaardigheden voor mindfulness, wat uiteindelijk leidt tot meer bewustzijn in je dagelijkse leven. De training bestaat uit acht bijeenkomsten van 2,5 uur, plus één hele dag. Iedere bijeenkomst heeft een thema. Je leert en traint aandachts- en concentratie-oefeningen, bewegingsoefeningen, zit- en loopmeditatie. Gaandeweg de training krijg je steeds meer zicht op welke vormen het meest bij jou passen. Tijdens de training wordt er ruimte gemaakt voor (beperkte) theoretische uitleg en voor het uitwisselen van ervaringen. De nadruk ligt evenwel op het ervaren zelf en op het oefenen, het is geen praat-groep.

Huiswerk

Je krijgt ook huiswerk, het is van belang thuis dagelijks te oefenen. Gedurende de training geldt als richtlijn een tijdsinvestering van drie kwartier per dag. Indien je geen tijd of ruimte hebt voor deze tijdsinvestering, is het niet zinvol aan de training te beginnen. Om je te ondersteunen bij het oefenen, krijg je een werkmap en audiomateriaal met daarop begeleide oefeningen en meditaties.

Praktisch

Vooraf kan een (telefonisch) kennismakingsgesprek plaatsvinden om te zien of de training bij jouw verwachtingen past. Op dit moment zijn er geen trainingen gepland. Zodra er nieuwe data bekend zijn, worden deze vermeld in de agenda.

De kosten van de training zijn 295 euro, dit is inclusief audio-materiaal en een werkboek.

Neem contact met me op indien je alvast informatie wilt.

page.php

© Karen Verstegen

Gemaakt door Repzz